Ποιoί είμαστε;

Το Tropaverde είναι προϊόν της TEIMAS DESENVOLVEMENTO S.L., μία επιχειρηματική πρωτοβουλία στον τομέα της πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη λύσεων λογισμικού σχετικά με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και τη διαχείριση απορριμμάτων. Κάποια από τα έργα μας είναι η TEIXO, ένα επιχειρηματικό λογισμικό υποστήριξης ιστοσελίδων για παραγωγούς απορριμμάτων, διαχειριστές και μεταφορείς και την ενημερωτική ιστοσελίδα Gestoresderesiduos.org, στοχεύοντας σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ανακύκλωση. Tropaverde είναι ένα δίκτυο μεταφοράς γνώσης του URBACT αποτελούμενο από 6 πόλεις: Zuglo (Ουγγαρία), Παύλος Μελάς (Ελλάδα), Opole (Πολωνία), Nice (Γαλλία), Guimaraes (Πορτογαλία) and Santiago de Compostela (Ισπανία)) που στοχεύει να προωθήσει την ανακύκλωση με το να επιβραβεύει τις καλές περιβαλλοντικά πρακτικές. Το URBACT είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής γνώσης που προωθεί τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη.

Υλοποιώντας δράσεις στο πλαίσιο του Tropaverde μας κάνετε πολύ χαρούμενους, επειδή καταλαβαίνουμε ότι οι πολίτες είναι βασικός κρίκος στην αλυσίδα της ανακύκλωσης. Για τον σκοπό αυτόν, θέλουμε να επιβραβεύουμε τους υπεύθυνους πολίτες σε συνεργασία με τον Δήμο και τους τοπικούς εμπόρους - επιχειρηματίες.

Λαμβάνοντας μέρος στο Tropaverde γίνεστε μέλος μία κίνησης που προωθεί την περιβαλλοντική βιωσιμότητα για ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τα παιδιά σας. Να γίνετε μέλος του Tropaverde πολύ απλά πρέπει να εγγραφείτε με το email σας ή τον λογαριασμό σας facebook σε αυτό το link: Register .

Χρησιμοποιούμε cookies ίδιων και τρίτων για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης του χρήστη. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Πολιτική cookie

Συνεχίστε την περιήγηση