Πώς δουλεύει το Tropaverde;

Πώς μπορώ να γίνω μέλος του Tropaverde;

Η συμμετοχή στο Tropaverde είναι πολύ απλή: πρέπει μόνο να εγγραφείτε με το email ή το λογαριασμό σας στο Facebook εδώ: Σύνδεση.

Τί είναι τα αστέρια;

Αυτοί είναι οι πόντοι σας στο Tropaverde. Όσο περισσότερες πράξεις περιβαλλοντικής ευθύνης εκτελείτε, τόσο περισσότερα αστέρια θα συλλέξετε και τόσο υψηλότερη θα είναι η κατάταξή σας στην πλατφόρμα Tropaverde.

Πώς μπορώ να μαζέψω αστέρια;

Παίρνετε αστέρια κάθε φορά που εκτελείτε περιβαλλοντικά υπεύθυνες ενέργειες, για παράδειγμα, παραδίδοντας τα ανακυκλώσιμα υλικά σε ένα προκαθορισμένο σημείο. Η λίστα με τα μέρη όπου μπορείτε συλλέξετε αστέρια για τις ενέργειές σας βρίσκεται στην ενότητα Κερδίστε αστέρια!.

Μου έδωσαν ένα κουπόνι με αστέρια. Πως το αξιοποιώ;

Αυτό που κάνατε είναι μια υπεύθυνη δράση! Μπράβο! Στο κουπόνι αστεριών υπάρχει ένας ΚΩΔΙΚΟΣ. Στην ιστοσελίδα του Tropaverde θα βρείτε ένα ειδικό πεδίο όπου μπορείτε να εισάγετε αυτόν τον ΚΩΔΙΚΟ. Μόλις τον εισάγετε, η ενέργεια θα εμφανιστεί στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας και το σύστημα θα σας αντιστοιχίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό αστεριών, τον οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε για ΑΝΤΑΜΟΙΒΈΣ. Στο κουπόνι σας υπάρχουν οδηγίες για το πώς εξαργυρώνετε τα αστέρια. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Τί μπορώ να κάνω με τα αστέρια μου;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα αστέρια σας για τις ανταμοιβές των τοπικών χορηγών του Tropaverde. Μπορείτε να δείτε τη λίστα των τοπικών χορηγών στο Σύνδεση και να εξαργυρώσετε τα αστέρια σας για τις ανταμοιβές που έχουν προετοιμάσει για εσάς.

Έχω ήδη εξαργυρώσει τα αστέρια μου για την λήψη της ανταμοιβής μου. Τι κάνω μετά;

Τέλεια! Για να λάβετε την ανταμοιβή σας από τον τοπικό χορηγό που έχετε επιλέξει, σας δίνεται η επιλογή λήψης του κουπονιού ανταμοιβής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εκτυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε ψηφιακά και να το δείξετε στον συνεργάτη/ τοπικό χορηγό για να λάβετε την ανταμοιβή που επιλέξατε. Το κουπόνι ανταμοιβής έχει μόνο μία χρήση, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με άλλα κουπόνια ανταμοιβής καθώς και δεν μπορεί να επιλεχθεί ξανά από τον ίδιο χρήστη.

Θέλω να συμμετέχω στην επιβράβευση των πολιτών-μελών Tropaverde ως χορηγός. Πόσο κοστίζει;

Καμία χρέωση, 0 €, δωρεάν. Επιπλέον, δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση από μέρους σας, εκτός από το σχεδιασμό ενός απλού βραβείου. Επιπλέον, τα δεδομένα, οι φωτογραφίες, η διεύθυνση κλπ. θα εμφανίζονται στον ιστό, ώστε να διαφημίζεστε δωρεάν να δέχεστε επισκέψεις από τους χρήστες του Tropaverde για να ζητήσουν το βραβείο (το δώρο ή την προσφορά, για παράδειγμα). Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, οπότε δεν θέλουμε να σας αναθέσουμε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Αν θέλετε να γίνετε χορηγός και να ανταμείψετε τους πολίτες επικοινωνήστε στο και ένας υπεύθυνος από το Tropaverde θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να εγγραφείτε στη λίστα των τοπικών χορηγών και να σχεδιάσει μια προσφορά μαζί σας, σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Θα ήθελα να λειτουργώ ως σημείο έκδοσης κουπονιών αστεριών. Πόσο κοστίζει;

Καμία χρέωση, 0 €, δωρεάν. Γράψτε στο και ένας υπεύθυνος της Tropaverde θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό, για να εγγραφείτε στη λίστα των σημείων έκδοσης κουπονιών αστεριών και να σχεδιάσετε τον τρόπο παροχής τους.

Πώς μπορώ να κάνω μια ερώτηση ή να υποβάλλω προτάσεις στο Tropaverde;

Γράψτε στο και ένας διαχειριστής του Tropaverde θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Χρησιμοποιούμε cookies ίδιων και τρίτων για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης του χρήστη. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Πολιτική cookie

Συνεχίστε την περιήγηση